Wednesday, June 29, 2011

Isra-Mart srl: Lafarge Comnord a incheiat proiectul de promovare a sanatatii si securitatii in munca

www.isra-mart.com

Lafarge Comnord a anuntat, miercuri, incheierea proiectului “Promovarea activa a sanatatii si securitatii la locul de munca”, inceput in urma cu un an.
Valoarea proiectului a fost de 304.950 lei si a fost realizat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

“Proiectul care s-a derulat pe o perioada de 12 luni si-a propus promovarea unei culturi a sanatatii la locul de munca in vederea reducerii de cazuri noi de imbolnaviri profesionale si crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajati. Acest obiectiv a fost atins prin informarea angajatilor despre politica de sanatate la locul de munca a companiei, dar si prin implicarea lor in stabilirea unor reguli de siguranta la locul de munca”, a spus Mircea Nicolau, director protectia muncii, Lafarge Comnord.

Potrivit reprezentantilor Lafarge Comnord, obiectivul general al proiectului a constat in identificarea, constientizarea si prevenirea riscurilor pentru sanatate si securitate in munca pentru cei 65 de angajati ai companiei.

Campania “Clean and green”

La 1 iulie, in cadrul tuturor statiilor de betoane ale Lafarge din Romania, se va relua campania “Clean and green”. Aceasta campanie are ca obiectiv identificarea, amenajarea si intretinerea de catre angajatii Lafarge a unor zone verzi in interiorul statiilor de betoane.